Vi ønsker naturligvis for dig, at dit Emilie Bang smykke holder sig pænt i lang tid, men som så meget andet, kan det desværre ikke undgås at dit smykke med tiden vil blive slidt.

Følger du disse tips, kan du udsætte processen mest muligt:

OXYDERING OG MISFARVNINGER – SØLVSMYKKER

Oxidering eller misfarvning kan ske. Dette ses ved at der kommer mørkere pletter på smykket. Sølv oxiderer naturligt og dette kan i visse tilfælde trænge igennem belægningen og misfarve smykket. Oxydering er ikke en reklamation, men derimod blot almindelig vedligeholdelse. Afhængig af den enkelte persons PH-værdi, er det desuden meget individuelt, hvordan smykket ældes. Nogle oplever, at et smykke oxyderer hurtigere end andre.

Er dine smykker blevet lettere oxiderede, kan du forsøge dig med nedenstående guide.

Tips til at rensning af dit Emilie Bang smykke

Her er en guide til hvordan du kan holde dit sølvsmykke pænt

Er dine smykker derimod blevet meget oxyderede, anbefaler vi, at du dypper smykket i flydende sølvrens, som forhandles i større supermarkeder, og efterfølgende gnider på pletterne med en klud, til de er væk. Gnub ikke længere tid hvad der er nødvendigt for at fjerne pletterne, da dette kan skade smykkets belægning. Skyld herefter smykket af i vand.

Emilie Bang Smykker er underlagt ædelmetalkontrollen og har navnestemplet “EBA”. Ædelmetalkontrollen kommer løbende på uanmeldt besøg, udtager varerprøver og kontrollerer at disse lever op til kravene jf. den danske lovgivning.