STUDENT 2020

STUDENTERGAVE IDEER TIL DEN KOMMENDE STUDENT

Kender du en, der bliver student i år? Giv studenten et personligt og betydningsfuldt smykke i gave til minde om den store dag.

 

Vi har udvalgt og samlet vores favoritter. Halskæder, vedhæng og vores populære morsekode armbånd. Samtidig med det, har vi designet nogle vedhæng specielt til dem, der bliver studenter og får huen på i år 2020. Det er muligt at tilkøbe kæde under hvert vedhæng – men du kan også gå til kategorien “Halskæder” og de to kædetyper vi har.

Vores smykker er lavet af ægte sterling sølv. De forgyldte smykker er belagt med et dobbeltlag af 24 karat guld – så du får altså et smykke, der vil kunne holde i meget, meget lang tid.

 

Vi har naturligvis udvidet returretten. Fristen forlænges med 14 dage fra den dag gaven gives – du bedes derfor, som kommentar til din bestilling, angive denne dato.

Vi bytter altid med et smil – også selvom smykket er indgraveret med personlig tekst eller dato 🙂

 

Fandt du ikke hvad du søgte, kan du finde mange flere vedhæng her.

En unik gave, som kun kan falde i god jord hos studinen

At få hue på er noget helt specielt. En stor milepæl er nået. Det kan være at det er din datter, søster, veninde, niece, barnebarn, der har knoklet i 3 år. Hun har i den grad fortjent en flot og personlig studentergave, der vil bringe gode minder frem, selv når huen er lagt på hylden.

Igen i år har vi designet et vedhæng med en studenterhue i midten og gjort plads til at der kan graveres navn, dato eller noget helt tredje for oven eller neden af vedhænget. Det er desuden muligt at få lavet indgravering på bagsiden. Her kan du f.eks. skrive en sød besked, såsom “You did it!” eller “Jeg er stolt af dig”.

 

Har du andre ønsker til designet?

Vi ønsker naturligvis at gøre smykket så personligt som muligt. Hvis du har andre specifikke ønsker til designet, er du meget velkommen til at kontakte os med dine ønsker mhp. om det kan lade sig gøre. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.